TT Circuit Assen

TT Circuit Assen Beleef de GAMMA Racing Day geheel GRATIS vanaf één van maar liefst acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan. De ingangen van het circuit zijn gesitueerd ter hoogte van de parkeerplaatsen aan de Tunnelweg, de Noordlus (Madijk), de Haarbocht en achter de Hoofdtribune. De ingangen en kassa 's naar de paddock bevinden zich aan de Tunnelweg en bij de voetgangerstunnel onder de Hoofdtribune.

Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Naast de tribunes beschikt het circuit over twee taluds voor toeschouwers die afhankelijk zijn van een rolstoel.


Lees verder...
Tijdschema

Tijdschema

De autoklassen beginnen ieder jaar al op vrijdag aan de eerste trainingen. Op zaterdag kwalificeren de motorklassen en zaterdagmiddag worden de eerste autoraces al verreden. Zondag is de officiële wedstrijddag met races in alle deelnemende klassen afgewisseld met spectaculaire demonstraties. Op alle drie dagen is het programma van 09.00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds gevuld. Zowel op zaterdag als op zondag zijn er demonstraties.


Tijdens de 2016-editie openden de snelste karts ter wereld het programma met een race om het Europees kampioenschap. De motorcoureurs in de Yamaha R6-Cup vochten met de knie aan de grond en schouder tegen schouder hun duels uit. Bij de zijspannen werd geracet om het wereldkampioenschap en de Yamaha R125 Cup – Powered by GAMMA kwam in actie op zowel de TT-baan als het Junior Track. Bumper aan bumper ging het in de Supercar Challenge, maar ook bij de historische toerwagens en GT's. In de BOSS GP racen zeldzame bolides uit de Formule 1, GP2 en IndyCar tegen elkaarHet NEC Formule Renault staat met jong F1-talent garant voor autosport op het hoogste niveau!
Het publiek bereiken

Het publiek bereiken

Titelsponsor GAMMA Bouwmarkten en de evenementpartners Red Bull Nederland, Yamaha Motor Nederland, Ford Nederland, Radio Veronica, Telesport, Provincie Drenthe en Gemeente Assen werkten samen rond de 2016-editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Het unieke platform én het totale bereik van campagne en free publicity maken de GAMMA Racing Day voor grote merken een waardevol instrument, terwijl er ook op de dag zelf voor adverteerders mogelijkheden zijn om in contact te treden met een in aantal groot en in samenstelling divers publiek.


Lees verder...
Media

Media

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over de GAMMA Racing Day en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

GAMMA Racing Day
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. press@gammaracingday.nl 

Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport