TT Circuit Assen

TT Circuit Assen Beleef de GAMMA Racing Day geheel GRATIS vanaf één van maar liefst acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan. De ingangen van het circuit zijn gesitueerd ter hoogte van de parkeerplaatsen aan de Tunnelweg, de Noordlus (Madijk), de Haarbocht en achter de Hoofdtribune. De ingangen en kassa 's naar de paddock bevinden zich aan de Tunnelweg en bij de voetgangerstunnel onder de Hoofdtribune.

Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Naast de tribunes beschikt het circuit over twee taluds voor toeschouwers die afhankelijk zijn van een rolstoel. Voor paddockbezoekers afhankelijk van een rolstoel die uit de richting Groningen komen geldt: neem niet de eerste afslag TT Circuit, maar afslag 31a. U komt dan bij de tunnelweg of TT Hall te staan. Neemt u de eerste afslag dan parkeert u achter de Hoofdtribune en wordt u geconfronteerd met een voetgangerstunnel met daarin trappen richting paddock.

Lees verder...
Tijdschema

Tijdschema

De autoklassen beginnen ieder jaar als eerste aan de trainingen op de vrijdag. Let op: voor het eerst komen ook de motoren al op vrijdag in actie! Op zaterdag wordt de eerste race in het Noordeuropees Kampioenschap Formule Renault al rond 10.00 uur verreden. De zijspannen en BOSS GP rijden alleen op zaterdag en zondag, waarbij de race om het wereldkampioenschap zijspannen op zondag plaats vindt. Op alle drie dagen is het programma van 08.00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds gevuld.


De demonstraties, ook die van het Renault Sport Formula One Team, vinden plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Bekijk hier het volledige tijdschema.


 
Het publiek bereiken

Het publiek bereiken

Titelsponsor GAMMA Bouwmarkten en de evenementpartners Red Bull Nederland, Yamaha Motor Nederland, Ford Nederland, Radio Veronica, Telesport, Provincie Drenthe en Gemeente Assen werkten samen rond de 2016-editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Het unieke platform én het totale bereik van campagne en free publicity maken de GAMMA Racing Day voor grote merken een waardevol instrument, terwijl er ook op de dag zelf voor adverteerders mogelijkheden zijn om in contact te treden met een in aantal groot en in samenstelling divers publiek.


Lees verder...
Media

Media

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over de GAMMA Racing Day en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

GAMMA Racing Day
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. press@gammaracingday.nl 

Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport