TT Circuit Assen

TT Circuit Assen Beleef de GAMMA Racing Day geheel GRATIS vanaf één van maar liefst acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan. Voor mindervaliden beschikt het TT-circuit over één gereserveerd parkeerterrein achter de Strubbentribune en in totaal drie rolstoeltaluds. De ingangen van het circuit zijn gesitueerd ter hoogte van de parkeerplaatsen aan de Tunnelweg, de Noordlus (Madijk), de Haarbocht en achter de Hoofdtribune. De ingangen en kassa's naar de paddock bevinden zich aan de Tunnelweg en bij de voetgangerstunnel onder de Hoofdtribune.

Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten en motorrijders parkeren gratis. Vanaf het station Assen rijden op zaterdag en zondag pendelbussen heen en weer naar de Noordlus van TT Circuit Assen.Lees verder...
Tijdschema

Tijdschema

De autoklassen en de Superkarts beginnen ieder jaar als eerste aan de trainingen op de vrijdag. Vrijdagmiddag komen de tweewielers voor het eerst in actie en kwalificeren de autoklassen zich voor de races op zaterdag en zondag. Op zaterdagmorgen volgen de laatste kwalificaties en na de demonstraties worden 's middags de eerste races verreden. De zijspannen rijden alleen op zaterdag en zondag, waarbij de race om het wereldkampioenschap zijspannen op zondag plaats vindt.


Op alle drie dagen is het programma van 10.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds gevuld. Op de vrijdag begint het programma een uurtje eerder, om 09.00 uur. De demonstraties vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 augustus. Bekijk hier het volledige tijdschema (onder voorbehoud).


 
Het publiek bereiken

Het publiek bereiken

Titelsponsor GAMMA Bouwmarkten en de evenementpartners Kawasaki, Ford Nederland, Koninklijke ERU, Valvoline, RadioNL, Telegraaf, Provincie Drenthe en Gemeente Assen werken samen rond de 2019-editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Het unieke platform én het totale bereik van campagne en 'free publicity' maken de GAMMA Racing Day voor grote merken een waardevol instrument, terwijl er ook op de dag zelf voor adverteerders mogelijkheden zijn om in contact te treden met een in aantal groot en in samenstelling divers publiek.


Lees verder...
Media

Media

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over de GAMMA Racing Day en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

GAMMA Racing Day
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. press@gammaracingday.nl 

Gamma Eru Ford valvoline Drenthe Telegraaf RadioNL