Bereik grote hoogtes op GAMMA Racing Day

Bereik grote hoogtes op GAMMA Racing Day Weleens een auto- of motorrace vanuit de lucht gezien? Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa heeft er voor jou als bezoeker weer een hoogtepunt bij. In samenwerking met HeliCentre uit Lelystad biedt de GAMMA Racing Day je de mogelijkheid om het evenement van bovenaf te beleven tijdens een helikoptervlucht!

In een helikopter zit je comfortabel en heb je een fantastisch, vrijwel rondom uitzicht over het circuit. Voor slechts €49,- bereik je grote hoogtes boven de GAMMA Racing Day en vergaap je je aan de volle parkeerterreinen, paddock en tribunes, de weidse vergezichten over de Drentse hei én natuurlijk de strijd die zich onder jou afspeelt op het legendarische Grand Prix circuit.
Rondvlucht boven-TT Circuit

Rondvlucht boven-TT Circuit

De rondvluchten vertrekken buiten het circuit naast het TT-instituut. Een Robinson R66 helikopter vervoert vier personen per keer voor een rondvlucht boven het TT-circuit. Samen met een piloot van HeliCentre ga je met twee andere personen het luchtruim in om de GAMMA Racing Day eens vanuit een heel ander perspectief te aanschouwen.

De rondvlucht kost slechts €49,- per persoon (incl. 21% btw) en de duur van een vlucht is +/- 7,5 minuut. Wil je één of meerdere rondvluchten boeken? Stuur dan een e-mail naar info@gammaracingday.nl onder vermelding van "helikoptervlucht". Tijdens de GAMMA Racing Day, bestaat ook de mogelijkheid om een vlucht ter plaatse te boeken, mits nog beschikbaar. Op de dag zelf dient de betaling contant te worden voldaan. VOL = VOL!Bezoekers die een programmaboek kopen dingen automatisch mee naar een vlucht voor 2 personen, welke iedere dag door de LIONS club wordt verloot.


Gamma Eru Ford valvoline Drenthe Telegraaf RadioNL