Pitroof Inn

Pitroof Inn Tijdens de GAMMA Racing Day is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens ánders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsoren, maar ook van deelnemers die hun gasten een stijlvol onderkomen willen bieden, biedt de ‘Pitroof Inn’ een unieke GAMMA Racing Day ervaring. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Gesitueerd in de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over de baan, geniet je op deze bruisende locatie in een ongedwongen sfeer van het grootste gecombineerde auto-, motor-, en kartrace-evenement van Europa. Alle gasten worden voorzien van eten en drinken, een programmaboek, hebben toegang tot LIVE racebeelden en rondetijden op diverse grote schermen. De perfecte plek om met collega’s, vrienden of familie te genieten van het altijd weer verrassende programma van de GAMMA Racing Day.


In de Pitroof Inn worden jij en jouw gezelschap ontvangen met koffie, thee en gebak, je hebt de beschikking over een Hollands dranken assortiment geschonken aan de bar, je krijgt een fingerfood lunch gepresenteerd en ’s middags worden je diverse snacks en hapjes aangeboden.

Een Pitroof Inn arrangement tijdens de GAMMA Racing Day op zaterdag en/of zondag bedraagt 195,00 euro per persoon per dag exclusief B.T.W.  
(inclusief: Paddock kaart, 1 parkeerkaart per 2 personen en een programmablad)

Het Pitroof Inn arrangement  is online te reserveren en kan tot enkele dagen voorafgaand aan het evenement besteld worden. Voor meer informatie over de Pitroof Inn, de F1 2-Seater Experience of andere groepsarrangementen neem je contact op met LDP International b.v. te Assen.Dakar bivak

Dakar bivak

Neem tijdens de GAMMA Racing Day een kijkje in de keuken van de zwaarste rally ter wereld! De beste Nederlandse deelnemers, waaronder tweevoudig winnaar in het vrachtwagenklassement Gerard de Rooy, komen met hun rallyvoertuigen naar het TT Circuit Assen in Drenthe waar de teams een compleet Dakar bivak inrichten.


Tijdens de 2018-editie kwamen naast De Rooy onder meer de gebroeders Coronel, Mirjam Pol en Martin van den Brink met het MAMMOET Rallysport team naar Assen.


Het Dakar bivak bevindt zich in de paddock van de GAMMA Racing Day. Omringd door de indrukwekkende rallyvoertuigen en de beste Nederlandse teams uit de rally kunnen jij en je gasten gedurende de dag genieten van een variatie aan hapjes en drankjes. In de middag volgt een uitgebreide BBQ en een borrel met bittergarnituur ter afsluiting.


Ervaar met jouw gasten én met de Nederlandse Dakartoppers deze spectaculaire racedag in stijl!! Het Dakar bivak VIP-arrangement op zondag 19 augustus aanstaande kost €175,- euro exclusief 21% b.t.w. en is online te reserveren.


2-seater F1 Experience

2-seater F1 Experience

Wil je van de GAMMA Racing Day één van de meest memorabele dagen van je leven maken? Boek dan de 2-seater F1 Experience als passagier van ex F1- en Indycar coureur Robert Doornbos! Tijdens de 2018-editie kwam deze speciale tweezitter tegelijk met de Formule 1-demonstratie van Carlos Sainz Jr. en Jack Aitken in de baan. Passagiers waren lyrisch over het rempunt aan het einde van het snelste rechte eind ( "alsof je op een muur botst" ), de centrifugaalkrachten in de "oneindig naar rechts draaiende Noordlus", de razendsnelle knikken in de Zuidlus richting Ramshoek en de manier waarop Robert op de beroemde GT-bocht afstormt met daar omheen een "arena" van tienduizenden toeschouwers. Dagblad van het Noorden maakte naar aanleiding van het arrangement een korte video.

Toegang tot de paddock + VIP-area (Pitroof Inn) voor 2 personen op zaterdag of zondag;

Gebruik van racepak + helm en handschoenen;

2 rondjes over het TT-circuit met Robert Doornbos in de 2-seater F1-bolide;

Foto in race-tenue met Robert Doornbos in de box + gesigneerde Oorkonde;

Meet & Greet met aanwezige F1-coureur;

Programmaboek van het evenement.Het 2-Seater F1 experience arrangement is online te reserveren voor €3500,- euro exclusief 21% b.t.w. (De passagiersrit is voor één persoon, het hospitality arrangement voor twee personen)

 

 


Meerijden voor een goed doel

Meerijden voor een goed doel

Tijdens de GAMMA Racing Day biedt Laureus Sport for Good de mogelijkheid om in te stappen bij een professioneel coureur in de Mercedes AMG GT4 Laureus Race Taxi. Voor 250 euro beleef je een aantal snelle ronden met een professionele coureur in de meer dan 500pk- sterke volbloed racewagen. De opbrengst komt volledig ten goede van de Laureus Foundation. Deze stichting, bekend van de Laureus World Sports Award ondersteunt meer dan honderd projecten die sport gebruiken om een sociale verandering te maken in 40 landen wereldwijd.

Een beperkt aantal ritten zijn hier te reserveren.


Gamma Eru Ford valvoline Drenthe Telegraaf RadioNL