Hospitality

Hospitality Tijdens de GAMMA Racing Day is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens ánders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsoren, maar ook van deelnemers die hun gasten een stijlvol onderkomen willen bieden, biedt de ‘Pitroof Inn’ een unieke GAMMA Racing Day ervaring. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Gesitueerd in de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over de baan, geniet u op deze bruisende locatie in een ongedwongen sfeer van het programma van de GAMMA Racing Day. Alle gasten worden voorzien van eten en drinken, een programmaboek, hebben toegang tot LIVE racebeelden en rondetijden op diverse grote schermen. De perfecte plek om met collega’s, vrienden of familie te genieten van het altijd weer verrassende programma van GAMMA Racing Day.


In de Pitroof Inn wordt u en uw gezelschap ontvangen met koffie, thee en gebak, u heeft de beschikking over een Hollands dranken assortiment geschonken aan de bar, u krijgt een fingerfood lunch gepresenteerd en ’s middags worden u diverse snacks en hapjes aangeboden.

Een Pitroof Inn arrangement tijdens de GAMMA Racing Day op zaterdag en/of zondag bedraagt 195,00 euro per persoon per dag exclusief B.T.W.  
(inclusief: Paddock kaart, 1 parkeerkaart per 2 personen en een programmablad)

Het Pitroof Inn arrangement kan tot enkele dagen voorafgaand aan het evenement besteld worden. Voor meer informatie over de Pitroof Inn of andere groepsarrangementen neemt u contact op met LDP International b.v. te Assen op 0592-318055 of per e-mail: Hospitality@gammaracingday.nl.


Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport