AVIA Nederland wordt nieuwe partner

AVIA Nederland wordt nieuwe partner

Beste onafhankelijke brandstof & energie leverancier van Nederland wordt partner van grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa, 4, 5 en 6 augustus 2017 – GAMMA Racing Day - TT Circuit Assen

 

AVIA Nederland, bekend van 350 tankstations in Nederland, wordt partner van de 2017-editie van GAMMA 's GRATIS racedag. Het merk AVIA wordt zowel in de campagne van het evenement als tijdens het evenement op het TT Circuit Assen zichtbaar uitgedragen. AVIA verspreidt een eigen GRATIS toegangsbewijs voor de GAMMA Racing Day en brengt het evenement middels spaar- en cadeau-acties zowel online als via de stations onder de aandacht van zijn klanten.
Gratis kaarten bij AVIA

Gratis kaarten bij AVIA

Vanaf juni zijn er gratis kaarten voor GAMMA Racing Day verkrijgbaar bij de AVIA tankstations en in de GAMMA bouwmarkten. Het merk AVIA wordt zowel in de campagne van het race evenement als tijdens het evenement op het TT Circuit Assen zichtbaar uitgedragen.

AVIA ziet het als haar taak om onderweg fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. "Tijdens deze racedagen zijn wij dan ook als AVIA aanwezig om bezoekers welkom onderweg te heten en om onze nieuwe spaar app, AVIA Bijtanken, onder de aandacht te brengen", aldus Ramon Verweij – Marketing Manager AVIA Nederland.


Over AVIA

Over AVIA

AVIA Nederland bestaat uit vijf zelfstandige ondernemingen met een netwerk van meer dan 350 tankstations. AVIA is het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid en bedient maandelijkse ruim 2 miljoen klanten. 

Ga voor meer informatie naar: www.avia.nl


Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport