ERU Prestige partner van GAMMA Racing Day

ERU Prestige partner van GAMMA Racing Day

Kaas voor Kerels met Tim en Tom Coronel naar grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa, 5 en 6 augustus 2017 – TT Circuit Assen


ERU Prestige wordt partner van de GAMMA Racing Day. Team ERU Prestige coureurs Tim en Tom Coronel komen zaterdag 5 en zondag 6 augustus in actie voor de traditioneel volgepakte tribunes. Via Kaasvoorkerels.nl worden GRATIS toegangsbewijzen gedistribueerd en maken racefans kans op VIP-kaarten.

 

Een speciale actieverpakking van ERU Prestige, waarbij de consument kans maakt op het winnen van paddock tickets en een SUPER VIP-arrangement inclusief helikoptervlucht ligt vanaf deze week in de winkels. ERU Prestige coureur Niels Langeveld leverde woensdag 28 juni jongstleden persoonlijk een aantal lunchpakketten met actiekuipjes af bij het hoofdkantoor van GAMMA.


Team Eru Prestige

Team Eru Prestige

ERU Prestige wordt gemaakt van extra gerijpte, belegen kazen die meer dan 16 maanden hebben kunnen rijpen. Daardoor is ERU Prestige lekker pittig van smaak. ERU Prestige, dé kaas voor kerels, steunt de sporters van Team ERU Prestige. Auto racing, ijshockey, skiën; voor de kerels van Team ERU Prestige is geen uitdaging te groot. In het 'Dakar bivak' kunnen bezoekers op de foto met Tim & Tom Coronel en krijgen direct een Polaroidfoto mee naar huis, die bovendien recht geeft op een Team ERU Prestige merchandise-item bij bestelling van een 'Dakar Burger' in het paddock restaurant. Op Kaasvoorkerels.nl blijven fans op de hoogte van het laatste nieuws en diverse winacties van ERU Prestige. 


Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport