Wil jij ook coureur worden?

Wil jij ook coureur worden?

Dat kan in de paddock op het parcours van de Yamaha Junior Riding Experience en de mini-kartbaan van Kartcentrum Lelystad. Thrustmaster, fabrikant van race game consoles, stelt in samenwerking met 'Ultimate Gaming Experience' 6 professionele racesimulatoren beschikbaar waarop paddockbezoekers GRATIS de nieuwste racegames kunnen spelen.

Vanaf 2 jaar mag je je uitleven op een loopfietsparcours, of op de Disney Junior Mickey and the Roadster Racers racebaan! Klaar voor de start: AF! En laat je niet afleiden door de levensechte 'Dino' bij het 'Dino springkasteel' van Dinoland Zwolle...


Slow biking

Slow biking

In 'Fietsprovincie Drenthe' mogen ook 'mountainbike clinics' van Pinokkio In & Outdoor en het zogeheten 'slow biking' niet ontbreken. In dit kader wordt het langzaam rijden op de proef gesteld en alle bezoekers worden uitgenodigd 11 meter van het slowbiking parcour zo langzaam mogelijk te berijden. Zonder de voeten aan de grond of de lijnen te raken. De deelnemers worden uitgedaagd te focussen, 'surplace' en technisch te fietsen. Tevens wordt het oververhitte sneller worden van alles om ons heen op een ludieke wijze aan de kaak gesteld. Een muzikant zal live een muzikale geïmproviseerde performance geven om de slowbikers bij te staan.


Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport