F1-demo voor Rowland op zaterdag

F1-demo voor Rowland op zaterdag

Brits Formule 2-talent Oliver Rowland mag op zaterdag 5 augustus het GAMMA Racing Day publiek op het TT Circuit Assen vermaken met een Formule 1-auto van het Renault Sport Formula One Team. De Duitser Nico Hülkenberg verzorgt een zelfde Formule 1-demonstratie op zondag 6 augustus.

De 24-jarige Rowland staat onder contract als testcoureur voor het Formule 1-team van Renault en toont zich bijzonder verheugd met het nieuws. ''Het is een zeer bijzonder moment voor mij om op zo'n groot evenement met de Formule 1-auto van Renault Sport in actie te komen. Ik zie dit als weer een stap in de richting van een carrière in de Formule 1''.


Hlkenberg op zondag

Hülkenberg op zondag

De Brit neemt deel aan het Formule 2-kampioenschap voor het DAMS team en pakte dit seizoen al een belangrijke overwinning tijdens de Grand Prix van Monaco. Hij staat derde in het kampioenschap.


Nico Hülkenberg komt op zondag in actie voor het Renault F1-team. De Duitser beleefde een sterke eerste helft van het seizoen in het FIA Formule 1-Wereldkampioenschap en wist al 26 WK-punten te scoren.


Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport