Ziggo eBattle F1 houdt virtuele Grand Prix

Ziggo eBattle F1 houdt virtuele Grand Prix


Ziggo brengt de Formule 1 naar Assen op zaterdag 18 en op zondag 19 augustus. De Ziggo eBattle F1 truck is dan namelijk aanwezig tijdens de gratis toegankelijke Gamma Racing Day: een feestelijk weekend waarin autoliefhebbers samenkomen om te genieten van spectaculaire demonstraties, trainingen, races en nog veel meer! Bezoekers kunnen gedurende het hele weekend gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen om de snelste rondetijd neer te zetten. Iedereen die meedoet maakt kans op een speciale prijs, namelijk een Ziggo eBattle F1 bokaal en de drie snelste coureurs worden glorieus gehuldigd.


Plaatsnemen, racen, winnen!

Plaatsnemen, racen, winnen!

''Na de finish zal ik de top drie huldigen op het échte erepodium van het TT circuit in Assen'', vertelt Formule 1-journalist Joe van Burik. ''En het goede nieuws is dat de coureurs die de tien snelste rondetijden klokken óók nog worden uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen.''  Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport, uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 (Grand Prix van België).
#TeamDoornbos of #TeamCoronel

#TeamDoornbos of #TeamCoronel

Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar nemen ze de rol als coach aan om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling kiezen bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

De volledige touragenda van de Ziggo eBattle F1 trailer is terug te vinden op Ziggo.nl/ebattle.


Gamma Ford Radio Veronica Yamaha Eru Telegraaf