Renault F1 Team naar Assen!

Renault F1 Team naar Assen! Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus 2019 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen.

Het Renault F1 Team is actief in het FIA Formula One World Championship met coureurs Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg. Volgende maand wordt bekend gemaakt wie de coureurs zijn die de Formule 1-bolide van Renault deze zomer over het beroemde TT-circuit gaan jagen.
6x in 7 jaar GRATIS F1-demo

6x in 7 jaar GRATIS F1-demo

Voor de zesde maal in 7 jaar trakteert de GAMMA Racing Day op een GRATIS Formule 1-demonstratie. De 2019-editie wordt de twintigste editie van het evenement dat in de afgelopen jaren grote namen naar het TT Circuit Assen haalde.  De GAMMA Racing Day is GRATIS toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door GAMMA Bouwmarkten en evenementpartners Ford Nederland, Koninklijke ERU, Telegraaf en Provincie Drenthe.


Renault F1 Team

Renault F1 Team

Het Renault F1 Team is actief in het FIA Formula One World Championship met coureurs Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg. Renault won in de Formule 1 tot nu toe twee keer de wereldtitel voor constructeurs, twee keer het rijderskampioenschap en was betrokken bij negen andere rijderstitels in het wereldkampioenschap Formule 1.


Gamma Ford Drenthe Eru Telegraaf