VALVOLINE partner én aanwezig in nieuwe GAMMA Power Arena

VALVOLINE partner én aanwezig in nieuwe GAMMA Power Arena Smeermiddelenfabrikant Valvoline is de nieuwe evenementpartner van de GAMMA Racing Day, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa.  Vanuit de nieuwe GAMMA Power Arena en in aanloop naar het evenement verloot Valvoline spectaculaire ritten over het TT-Circuit met de KTM X-Bow en W-Series coureur Naomi Schiff. In de GAMMA Power Arena brengt GAMMA leveranciers samen die passen bij het thema ‘power’ en bij de wereld van het racen.
Win een spectaculaire rit met Naomi Schiff

Win een spectaculaire rit met Naomi Schiff

Vincent Meijer, regional marketing specialist bij Valvoline Europe:
“Als er één merk is dat verbonden is met auto- en motorsport dan is het Valvoline. Dus wanneer een belangrijke retailpartner als GAMMA een eigen racedag organiseert én mogelijkheden biedt om ons merk en onze producten onder de aandacht te brengen in de campagne en op het evenement, dan doen wij natuurlijk mee. Wij nodigen bezoekers van de GAMMA Racing Day uit in de GAMMA Power Arena om kennis te maken met onze producten, maar ook met coureurs en voertuigen die door Valvoline ondersteund worden. Daarbij verloten we een aantal spectaculaire ritten met W-series coureur Naomi Schiff in de ruim 250 km/h snelle Valvoline KTM X-Bow GT4-bolide!”


Valvoline

Valvoline

Valvoline is een van ’s werelds toonaangevende producenten van hoogwaardige smeermiddelen en al meer dan 120 jaar verbonden met auto- en motorsport. Het merk was betrokken bij de allereerste autorace in Amerika in 1895 en heeft sindsdien vele sportieve hoogtepunten mogen noteren, met race grootheden als Al Unser Sr (Indy 500), A J Foyt (Daytona 500), Mario Andretti (Formule 1) en Colin McRae (WRC). Dichter bij huis voor de Nederlandse fans, was Valvoline jarenlang het huismerk voor de meest succesvolle Nederlandse coureur in het Wereldkampioenschap Motorwegrace, Egbert Streuer. Anno 2019 is Valvoline de officiële ‘technical partner’ van KTM Sportscars GmbH en voorziet het sucessvolle semi-fabrieksteam van KTM Sportscars van ondersteuning in diverse raceseries, waaronder de Europese GT4 klasse.


GAMMA Power Arena

GAMMA Power Arena

Voor het eerst in het bestaan van de GRATIS racedag zet GAMMA de GAMMA Power Arena neer. In de GAMMA Power Arena brengt GAMMA diverse leveranciers samen die passen bij het thema ‘power’ en bij de wereld van het racen. Bezoekers van jong tot oud wacht een aantal originele activiteiten met onder meer ‘power tools’, motorolie en auto-accessoires. Zo maken kinderen bij de stand van Turtle Wax een GRATIS rit in een e-car, kunnen bezoekers meedoen met de Makita bladblazer challenge, op de foto met de spectaculaire race auto's van Valvoline en nog veel meer. De GAMMA Power Arena bevindt zich in het paddockgedeelte van de GAMMA Racing Day.


Gamma Eru Ford valvoline Drenthe Telegraaf RadioNL