GAMMA Racing Day volgeboekt!

GAMMA Racing Day volgeboekt! De maximale capaciteit per dag is bereikt en het reserveringssysteem is gesloten. Iedere bezoeker, jong of oud moest vooraf een toegangskaartje reserveren. De taluds en paddock blijven gesloten voor bezoekers. Een uitgekiend verkeersplan voorziet dat bezoekers dichtbij de geboekte tribune parkeren.

LET OP: je reserveert een genummerde tribuneplek met voldoende afstand tussen jezelf en de volgende geboekte plek. Het is niet mogelijk andere tribunes te bezoeken. Raadpleeg voor vertrek alle COVID 19-maatregelen op gammaracingday.nl.
Win met Euromaster

Win met Euromaster

Euromaster is dit jaar trotse sponsor van de GAMMA Racing Day, hét autosportevent op het beroemde TT-circuit van Assen! Ga naar Euromaster.nl en maak kans op exclusieve prijzen. Schrijf je gratis in om kans te maken op een ‘F1 experience’ in een bolide, bestuurd door Tom Coronel of Robert Doornbos, of 5x2 geheel verzorgde VIP-plekken op de Euromaster gastenlijst.

Ben je toe aan nieuwe banden? Bezoek dan de bouwmarkt want GAMMA verloot onder meer een set Michelin banden die Euromaster zal monteren.“LET OP: VOLGEBOEKT! GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR”

Gamma Eru Drenthe Telegraaf RadioNL