Pak aan! GRATIS toegangsbewijs

Pak aan! GRATIS toegangsbewijs

Toegang tot de GAMMA Racing Day is GRATIS op vertoon van het GRATIS toegangsbewijs, verkrijgbaar halverwege de maand juli via GAMMA bouwmarkten, Kawasaki, Valvoline en Ford dealers of hier te downloaden.


Het GRATIS toegangsbewijs geeft  toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen en is inwisselbaar op zaterdag 17 of zondag 18 augustus 2019.


Wil je een kijkje achter de schermen, bestel dan tegen betaling toegangskaarten voor de paddock. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang tot de paddock. De voorverkoop van de paddock kaarten is gesloten sinds woensdagavond 14 augustus, de paddock kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa's bij het circuit. 

 

Paddock Tickets

Paddock Tickets

Wil jij handtekeningen scoren en bovenop de meest kostbare techniek staan? Bestel dan alvast je PADDOCK tickets voor de komende editie! Kaarten voor de paddock kosten 15 Euro. Op vrijdag geldt een entreeprijs van 5 Euro. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar mogen het hele weekend GRATIS mee naar binnen! De voorverkoop van de paddock kaarten is gesloten sinds woensdagavond 14 augustus, de paddock kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa's bij het circuit. 


De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit  Assen, letterlijk het hart van de GAMMA Racing Day. Kijk hoe de teams zich voorbereiden, stap zelf eens op een racer, verzamel handtekeningen  of geniet gewoon van al die techniek. Met een Paddock ticket beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij.
 


VIP-Hospitality

VIP-Hospitality

Wil je het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement eens ánders beleven? Informeer dan naar één van de hospitality-arrangementen op fraaie locaties en inclusief eten en drinken. Ideaal om vrienden, familie of klanten een onvergetelijke dag te bezorgen. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Lees verder...

Gamma Eru Ford valvoline Drenthe Telegraaf RadioNL