Pak aan! GRATIS toegangsbewijs

Pak aan! GRATIS toegangsbewijs

Toegang tot de GAMMA Racing Day is GRATIS op vertoon van het GRATIS toegangsbewijs, in de maanden juni en juli verspreid via GAMMA bouwmarkten, de partners van het evenement en via deze website.


Het GRATIS toegangsbewijs geeft  toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen en is inwisselbaar op zaterdag 18 of zondag 19 augustus 2018.


Wilt u ook een kijkje achter de schermen, bestel dan tegen betaling toegangskaarten voor de paddock. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang tot de paddock. 

 

Paddock Tickets

Paddock Tickets

Wilt u handtekeningen scoren en bovenop de meest kostbare techniek staan? Bestel dan alvast uw PADDOCK tickets voor de komende editie! Kaarten voor de paddock kosten 15 Euro. Op vrijdag geldt een entreeprijs van 5 Euro. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar mogen het hele weekend GRATIS mee naar binnen!


De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit  Assen, letterlijk het hart van de GAMMA Racing Day. Kijk hoe de teams zich voorbereiden, stap zelf eens op een racer, verzamel handtekeningen  of geniet gewoon van al die techniek. Met een Paddock ticket beleeft u alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij.
 


Hospitality

Hospitality

Tijdens de GAMMA Racing Day is op zaterdag en/of zondag een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens anders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsors, maar ook van deelnemers die hun gasten een stijlvol onderkomen willen bieden, biedt de ‘Pitroof Inn’ een unieke GAMMA Racing Day ervaring. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer! Gesitueerd in de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over de baan, geniet u op deze bruisende locatie in een ongedwongen sfeer van het programma van de GAMMA Racing Day.Lees verder...

Gamma Ford Avia Yamaha Eru Radio Veronica Telesport